Volg ons op sociale media

BPdelivery lanceert PIDOCU voor het MKB.

Geplaatst op 22 oktober 2020 om 10:40

Allereerst is er BPConnect, deze oplossing helpt verenigingen om in contact te blijven met hun achterban zonder dat hiervoor LinkedIn en nieuwsbrieven gebruikt hoeven te worden. Daarnaast is BPConnect een interessante tool om leden ook met elkaar in contact te brengen door slimme algoritmes die koppelingen tussen leden maken op basis van hun interesses. Hiermee hoeft de deelnemer altijd relevante contacten. Ook vragen stellen aan het bredere platform van alle leden is mogelijk, hiervoor wordt het message board gebruikt. De antwoorden kunt u zelfs beoordelen met een 'thumbs up'. Wilt u meer hierover weten? Kijk dan eens naar het filmpje op onze website https://www.bpconnect.eu/
 
Het echte vlaggenschip van BPdelivery is echter PIDOCU. Met PIDOCU zijn de bestel- en leveringsprocessen volledig geautomatiseerd en hebben de berichten altijd dezelfde opmaak. Geen mensen meer die e-mails moeten beantwoorden of de telefoon op moeten nemen. Via onze geautomatiseerde workflows kunnen geen bestelfouten meer worden gemaakt. Dankzij onze slimme workflows zijn geen inkoopformulieren nodig en kunnen leverancierscontracten worden gekoppeld aan de producten en diensten die u van externe leveranciers of uw interne service organisatie verkrijgt. Alles samen op één plek en in één oplossing!

Aan het einde van elke maand, wanneer uw leveringen per organisatie en per gebruiker moeten worden berekend voor klanten of afdelingen, of als u een overzicht van de maandelijkse kosten per leverancier of product nodig hebt, zorgt PIDOCU voor dit proces. U hoeft geen moeilijke spreadsheets meer te onderhouden. Met PIDOCU beheerst u uw leveranciers, uw productportfolio, contracten van geleverde producten, uw maandelijkse kosten van geleverde producten en diensten en uw gebruikersorganisatie. PIDOCU is een uitkomst voor Financieel Managers, Office- en ICT Managers, Product Managers en Inkopers.

PIDOCU wordt gratis aangeboden voor organisaties tot 50 medewerkers. Daarnaast kunnen wij met ieder backoffice systeem koppelen indien deze behoefte bestaat. Meer weten? Surf dan onze website https://www.pidocu.nl/ of bekijk onze korte (Nederlandstalige) commercial hier: https://www.pidocu.nl/#video
 
Voor meer informatie over BPdelivery kunt u naar deze website surfen: https://www.bpdelivery.com/

Meer nieuws & blogs, oktober 2020

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73