Volg ons op sociale media

Fabrikanten en leveranciers nu ook onderdeel van ICTWaarborg

Geplaatst op 20 oktober 2020 om 10:30

Als belangrijke speler in de ICT-branche wilt u nauw contact onderhouden met uw (potentiële) klanten. Een logische stap is dat u uw organisatie aanmeldt bij de grootste ICT community van Nederland. Deze vraag werd afgelopen maanden dusdanig veel gesteld dat ICTWaarborg haar dienstverlening vanaf heden ook op fabrikanten en leveranciers heeft afgestemd. Vanaf deze maand is het dan ook mogelijk om als fabrikant of leverancier deel uit de maken van de grootste ICT community van Nederland. 

Naast de vertrouwde dienstverlening op juridisch gebied kunnen fabrikanten en leveranciers ook gebruik maken van de RI&E tool, de verschillende breed in de branche gedragen documenten, mediation en de continuïteitsregeling

De waarde voor uw organisatie op een rijtje:

Sluit u aan als fabrikant en leverancier bij de grootste ICT Community in Nederland en maak gebruik van alle voordelen!

Meteen aanmelden kan hier. Wilt u eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Meer nieuws & blogs, oktober 2020

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73