Volg ons op sociale media

Tech Data introduceert The Cloud Challenge

Geplaatst op 27 oktober 2020 om 15:00

De wereld van cloudtechnologie is behoorlijk complex. Het is aan IT-partners om de vertaalslag te maken voor hun klanten. Dat kan alleen als zij zelf goed op de hoogte zijn. Het verkrijgen van het juiste basisniveau is voor iedere werknemer binnen het IT-domein belangrijk. Tech Data wil partners hierbij ondersteunen en hen meenemen in de cloudjourney. Hiertoe lanceerde het bedrijf onlangs een online game: The Cloud Challenge.

The Cloud Challenge is een gratis kennistest met dynamische gamification-elementen en een competitief karakter. Aan de hand van een reeks vragen wordt het kennisniveau van de deelnemer in kaart gebracht. Denk daarbij aan het selecteren van de juiste definities van vaktermen, inhoudelijke IT-vragen beantwoorden of het kiezen van de juiste stelling. En net zoals bij een pubquiz kunnen deelnemers de inhoudelijke strijd aangaan met collega’s door eigen poules te ontwikkelen. De hoogste overall scores per kwartaal worden beloond.

Tech Data biedt partners hiermee een aantrekkelijke methode om spelenderwijs hun cloudkennis te vergroten. The Cloud Challenge is dan ook zeer geschikt als speels onderdeel van een breder partnerdevelopment- en educatieprogramma, waar Tech Data met TD Cloud en TD Academy eveneens in voorziet.

Meer nieuws & blogs, oktober 2020

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73