Volg ons op sociale media

Update: ICTCup verplaatst!

Geplaatst op 13 oktober 2020 om 15:45

Zoals elk jaar organiseert ICTWaarborg de ICTCup met de beste spelers uit de branche. Helaas kan de ICTCup Wintereditie dit jaar niet doorgaan i.v.m. de ontwikkelingen rondom het virus. Maar niet getreurd, er komt snel een nieuwe datum aan om in 2021 de strijd om de felbegeerde Cup alsnog aan te kunnen gaan!

Er zijn nog maar 9 plaatsen beschikbaar voor de 2021 editie van de Cup! 
Schrijf je dan ook snel in als team om verzekerd te zijn van een plaats via: https://ictcup.nl/contact/meedoen/

 

Meer nieuws & blogs, oktober 2020

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73