Volg ons op sociale media

Bestellen met één druk op de knop:Hoe u uw IT in-en verkoop snel en eenvoudig kunt automatiseren

Geplaatst op 18 november 2020 om 12:05

Door de grote belangstelling die het ITscope webinar de afgelopen weken heeft gewekt, is het nu ook online on demand beschikbaar, zodat u het kunt bekijken wanneer het ú uitkomt - of het nu tussen twee meetings door is of  's avonds comfortabel op de bank.

U bent op zoek naar een specifieke laptop en wilt de beste prijs voor de aantallen die u nodig heeft? U wilt potentiële leveranciers op een transparante manier met elkaar vergelijken? U heeft eindelijk dit belangrijke project gewonnen, maar wilt graag een mooie aantrekkelijke staffelprijs van uw distributiepartner? Of uw klant vraagt om een zeer scherpe offerte, bij voorkeur dezelfde middag nog? 

Dit zijn allemaal situaties waar elke reseller en elke automatiseerder bijna dagelijks mee te maken krijgt. De prijzen moeten zakken, de verzending moet sneller en de eisen van de klant aan de productspecificaties worden steeds hoger. 

Wij laten u zien hoe u deze situaties snel en eenvoudig meester kunt worden!

In deze webinar on demand leert u...

Bekijk de webinar on demand 

Om uw vragen tot in detail te kunnen beantwoorden, voeren wij vervolgens individuele Q&A’s uit. Bekijk de webinar on demand en stel ons achteraf uw individuele vragen. 

We zullen onder andere de volgende onderwerpen behandelen:

..Welke leveranciers zijn al op ITscope?
Welke prijzen zie ik precies?
Kan ik mijn producten ook op ITscope verkopen?
Hoe kan ik mijn eigen leveranciers opzetten?
Kan ik ook rechtstreeks bij mijn leverancier bestellen via het ITscope-platform?
Kan ik ook bestellen bij leveranciers waar ik nog geen klant ben?
... en natuurlijk uw persoonlijke vragen!

U ontvangt de uitnodiging voor uw persoonlijke Q&A sessie vanzelf, nadat u de webinar on demand heeft bekeken.

Het commerciële B2B platform voor het ICT-kanaal

Het ICT-platform van ITscope is er voor alle Europese automatiseerders en resellers die hun inkoop- en verkoopprocessen willen vereenvoudigen, verbeteren en vooral ook versnellen.

Al meer dan 7.800 resellers regelen regelmatig hun ICT-aankopen via ITscope. Met goede reden: ITscope biedt dagverse en vaak ook realtime prijs- en voorraad overzichten van meer dan 370 leveranciers in de ICT-branche, aangevuld met handige digitale tools voor het optimaal op elkaar afstemmen van verkoop- en inkoopprocessen; en dit allemaal met een SingleSignOn!

Automatiseer uw inkoop- en verkoopprocessen!

Test ITscope vrijblijvend voor 30 dagen, met alle tools en zonder verborgen kosten.

Profiteer van de volgende veelzijdige functies, die u optimaal ondersteunen in uw dagelijkse werkzaamheden:

Rechtstreeks inkopen bij meer dan 370 leveranciers in Europa

Doorzoek meer dan drie miljoen ICT-artikelen bij 370 leveranciers in heel Europa en zie in één oogopslag de prijzen en de beschikbaarheid in real time. 

Automatische slimme inkoop optimalisatie

ITscope verdeelt uw bestelling automatisch naar de door u gewenste leveranciers, rekening houdend met uw individuele inkoopvoorwaarden, verzendkosten, minimale hoeveelheid toeslagen, ect.

Bestelling automatiseren

Met één verbinding, automatisch bestellen bij meer dan 40 distributeurs en direct een reactie ontvangen. Dat kan allemaal dankzij onze EDI koppelingen.

Directe integratie in uw ERP-Systeem

Eindelijk, geen typewerk meer! Via de API van ITscope importeert u automatisch uitgebreide productgegevens rechtstreeks in uw ERP-systeem – netjes gestructureerd en onderhouden door ons. Zo blijft uw ERP altijd schoon en worden vervolgstappen zoals offertes en boekhouding of overdracht naar de online shop voor u een kinderspel.

Meer nieuws & blogs, november 2020

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73