Volg ons op sociale media

Perfect Day zoekt IT Partners.

Geplaatst op 4 november 2020 om 11:40

Brede aanpak 
Wij zijn Perfect Day. Wij helpen mkb bedrijven op een snelle, persoonlijke en betaalbare manier met hun cyber & data security. Daarbij werken we graag samen met IT-leveranciers. Omdat wij op basislijnen naar techniek kijken, maar vooral naar mensen, processen en wetgeving (avg), kunnen we een ondernemer samen met zijn IT-leverancier écht verder helpen met de digitale veiligheid van zijn bedrijf. 

What’s in it for me? Vraag je je nu vast af. Nou, dat zit dus zo:

Over Perfect Day
Perfect Day is een initiatief Sparklab, het innovatielab van Nationale-Nederlanden en kennispartner van ICT Waarborg.

Contact
Hebben we je interesse gewekt? Neem contact op met Reijer van Woudenbergh via reijer@perfectday.nl of 06-416 61 641.

Meer nieuws & blogs, november 2020

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73