Volg ons op sociale media

Webinar Fabrikant Barracuda ; Word jij de grootste nachtmerrie van elke cybercrimineel?

Geplaatst op 18 november 2020 om 11:55

Wij zijn op een missie om organisaties, data en applicaties te beschermen tegen de cyber risico’s van nu door het meest complete en gebruiksvriendelijke security platform te leveren. Met de beste support die je ooit zult treffen. Onze visie is dat werkomgevingen productiviteit moeten faciliteren. Gebruiksgemak is hoofdzaak en security is essentieel maar mag geen complexiteit toevoegen aan werkomgevingen. Wij geloven in moeiteloze best-in-class security voor werkomgevingen. Zodat er hard gewerkt kan worden aan wat er toe doet. 

Hoe zou je het vinden om de nachtmerrie van elke cybercrumineel te zijn?

Schrijf je nu in voor onze nieuwste webinar en wordt precies dat! Of nog beter, leer hoe je andere organisaties hierbij kunt helpen.

We gaan het hebben over:

Onthoud - meer dan 91% van gerichte cyberaanvallen beginnen met een email. Op 26 november leren wij jou hoe je hier korte metten mee maakt.

Meer nieuws & blogs, november 2020

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73