Volg ons op sociale media

Aflevering #3 van ICTWaarborg Live

Geplaatst op 30 december 2020 om 00:00

ICTWaarborg Live aflevering 3: een oudjaarsuitzending waarbij we terug kijken op 2020 en vooruit naar 2021. Allemaal te zien via ons YouTube kanaal. 

In de eerste aflevering zijn we in gesprek gegaan met Jeroen Jansen van Microsoft en Judah van Wees van Barracuda over thuiswerken en de beveiliging daarvan. Op de bank ontvingen we Hanna van Vuuren van TechTegenCorona. Bekijk deze uitzending terug via deze link.

In de tweede aflevering spraken wij met Chris Wiegeraad van GoBright over de veranderende kantoorpanden. Verder spraken wij over de trends van de afgelopen maanden en ' the new way of working'. Verder aan tafel één van onze eigen juriste. Met Jacintha van den Hil bespreken we de verantwoordelijkheden van de werkgever en werknemer bij het thuiswerken. Op de bank een sportief item, waarbij Radmilo Sodatips geeft over fit blijven nu we veelal thuis zitten.Tijdens elke aflevering hebben wij een kookitem van Marcel van de Gender. Bekijk deze uitzending terug via deze link.

In de derde uitzending, tevens de oudjaarsuitzending en laatste aflevering van 2020, kijken we terug op het afgelopen jaar en het komende jaar. Dit doen we samen met Henk-Jan Wijnbergen van A Real Solution BV en Dolf Rooijakkers van Loyalty Communication. We kijken naar de samenwerking die is ontstaan tussen de twee tafelgasten en de verwachtingen en kansen in 2021. Op de bank bespreek ik samen met onze jurist Ruud Snel de RI&E. Een in de Nederlandse Arbeidsomstandighedenwet genoemd middel ter bevordering van veilig en gezond werken. Sinds 1 januari 1994 is de RI&E verplicht voor alle werkgevers. Het Plan van Aanpak is een verplicht onderdeel van de RI&E.

Bekijk de nieuwe uitzending via deze link.

Binnenkort lanceren wij de volgende uitzending! Abonneer je op ons YouTube kanaal en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen van de ICTWaarborg Live talkshow. Wij presenteren snel nieuwe gasten, onderwerpen en nog veel meer..

Meer nieuws & blogs, december 2020

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73