Volg ons op sociale media

Nieuwe uitzending ICTWaarborg Live online

Geplaatst op 24 december 2020 om 16:00

Heb jij al gekeken? De tweede uitzending van ICTWaarborg Live staat vanaf nu op ons YouTube kanaal. 

In de eerste aflevering zijn we in gesprek gegaan met Jeroen Jansen van Microsoft en Judah van Wees van Barracuda over thuiswerken en de beveiliging daarvan. Op de bank ontvingen we Hanna van Vuuren van TechTegenCorona. Bekijk deze uitzending terug via deze link.

In de tweede aflevering ontvangen wij Chris Wiegeraad van GoBright. Een bedrijf wat zich specialiseert in het optimaliseren van de kantoorruimte en gebouwen. Verder bespreken we met hem de trends welke hij de afgelopen maanden heeft gezien en ' the new way of working'. Verder aan tafel één van onze eigen juriste. Met Jacintha van den Hil bespreken we de verantwoordelijkheden van de werkgever en werknemer bij het thuiswerken. Op de bank een sportief item, waarbij Radmilo Sodatips geeft over fit blijven nu we veelal thuis zitten.Tijdens elke aflevering hebben wij een kookitem van Marcel van de Gender.

Bekijk de nieuwe uitzending via deze link.

Binnenkort lanceren wij de volgende uitzending! Abonneer je op ons YouTube kanaal en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen van de ICTWaarborg Live talkshow. Wij presenteren snel nieuwe gasten, onderwerpen en nog veel meer..

Meer nieuws & blogs, december 2020

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73