Volg ons op sociale media

Aflevering #5 van ICTWaarborg Live

Geplaatst op 14 januari 2021 om 13:40

Nu online: de vijfde uitzending van ICTWaarborg Live staat vanaf nu op ons YouTube kanaal.

Cybersecurity, een onderwerp dat de laatste jaren volop in de schijnwerpers staat. Met name door het aantal en de ernst van cyberincidenten, zoals ransomware, hackpogingen en andere vormen van cybercrime, is het een belangrijk thema om te behandelen. Bekijk nu aflevering 5 van ICTWaarborg Live, waarin we met 3 experts praten over dit onderwerp. Met Dave Maasland, CEO van ESET Nederland, bespreken we de risico's van cybercrime. Met zijn passie voor IT en technologie wil hij mensen enthousiasmeren en angst door onwetendheid wegnemen. Al drie decennia lang helpt ESET mensen met het beschermen van hun digitale werelden.  

Petra Oldengarm, Directeur van Cyberveilig Nederland, verteld over de misvattingen binnen Nederlandse organisaties als het gaat om cybersecurity. Het doel van Cyberveilig Nederland is de digitale weerbaarheid van Nederland te vergroten en daarnaast de kwaliteit en transparantie binnen de groeiende cybersecurity sector te verhogen. Met mede-oprichter en CEO bij EYE, Job Kuijpers, gaan we in gesprek over cyberincidenten in het MKB. Samen met andere digitale specialisten van de AIVD en MIVD is EYE opgericht. Een bedrij gefocust op het digitaal beveiligen van het midden en klein bedrijf.

Elke week lanceren wij een nieuwe uitzending! Abonneer je op ons YouTube kanaal en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen van de ICTWaarborg Live talkshow. Wij presenteren snel nieuwe gasten, onderwerpen en nog veel meer.

Meer nieuws & blogs, januari 2021

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73