Volg ons op sociale media

Aflevering #6 van ICTWaarborg Live nu bekijken

Geplaatst op 21 januari 2021 om 12:00

Aflevering 6 van ICTWaarborg Live kan je nu bekijken op ons YouTube kanaal.

In deze aflevering gaan we het gesprek aan met Dell Technologies. Met Jaap van Oostendorp bespreken we de visie van Dell op de werkplek. Waar gaan we naartoe met de werkplek in het algemeen volgens Dell? Het is niet alleen nu, maar ook de toekomst. Jaap verteld ons hier alles over. Met Wouter van Breukelen spreken we over de relatie tussen Dell en de partners. Hoe blijf je in contact met de partners op dit moment? We praten over de rol van partners en wat zij kunnen verwachten. Ook staan we kort stil bij het belang van co-creaties.

Uiteraard bespreken we de laatste innovaties en devices. Hierbij kijken we ook naar de combinatie van software en hardware. We sluiten de aflevering af met het thema duurzaamheid. Één van doelen van Dell welke behaald moet worden voor 2030 is een volledig groen bedrijf worden. Hoe zijn ze daar nu al mee bezig en waarom is het zo belangrijk? Bekijk nu aflevering 6 van ICTWaarborg Live, waarin we met 2 dell experts praten over bovenstaande.

Elke week lanceren wij een nieuwe uitzending! Abonneer je op ons YouTube kanaal en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen van de ICTWaarborg Live talkshow. Wij presenteren snel nieuwe gasten, onderwerpen en meer nieuws!

Meer nieuws & blogs, januari 2021

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73