Volg ons op sociale media

Artificial Intelligence onderwerp van aflevering #7

Geplaatst op 26 januari 2021 om 16:50

Wat is nu precies kunstmatige of Artificiële Intelligentie? Dit bespreken we met onze tafelgasten in aflevering #7.

In de nieuwe aflevering van ICTWaarborg Live bespreken we het AI rapport ' AI vindt zijn weg naar alle sectoren ', gepubliceerd door de ING Bank.We gaan in gesprek met :

Samantha Reilley | ING Sector Banking ING

Samen met Samantha lopen we het rapport door. We bespreken waarom de studie is uitgevoerd en staan stil bij de verschillen in de sectoren. Verder kijken we naar de doelen welke bedrijven met AI willen bereiken. Ook bespreken we welke processen op dit moment al met AI worden uitgevoerd.

Jasper Wognum | CEO BrainCreators

Jasper legt zijn visie op AI uit en hoe BrainCreators het in praktijk gebruikt. Dit doet hij in de vorm van een case studie. Verder beantwoord hij de vraag : Hoe kan AI werknemers aanvullen en versterken in plaats van vervangen. Ook bespreken we de trends op het gebied van Artificiële Intelligentie.

Dit en nog veel meer zie je komende donderdag 28 januari om 16:00 uur!

Niks missen van deze en komende uitzendingen? Abonneer je op ons YouTube kanaal en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen van de ICTWaarborg Live talkshow. Bekijk de vorige afleveringen terug via deze link.

Meer nieuws & blogs, januari 2021

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73