Volg ons op sociale media

Bekendmaking tafelgasten aflevering 5 ICTWaarborg Live

Geplaatst op 8 januari 2021 om 15:05

In de vijfde uitzending van het ICTWaarborg Live programma praten we over cybersecurity. Dit doen we samen met:

Petra Oldengarm | Leiding bij Cyberveilig Nederland

Tot maart 2018 was Petra Oldengarm Director Cybersecurity bij Hoffmann en is al jaren actief in het werkveld van de informatiebeveiliging. Met Petra gaan we het hebben over het vergroten van het bewustzijn en de gevolgen van datalekken. Verder bespreken we de doelen van Cyberveilig Nederland en het tekort van geschoolde 

Cyberveilig Nederland is de belangenvereniging van de cybersecurity sector. Doel van Cyberveilig Nederland is de digitale weerbaarheid van Nederland te vergroten en daarnaast de kwaliteit en transparantie binnen de groeiende cybersecurity sector te verhogen. Cyberveilig Nederland is in juni 2018 opgericht en vertegenwoordigt inmiddels een ruime en groeiende achterban van cybersecurity dienstverleners.

Dave Maasland | CEO bij ESET Nederland

ESET is één van de dienstverleners die lid is van Cyberveilig Nederland. Dave Maasland spreekt in deze aflevering over cybersecurity en de risico’s in Nederland, maar ook over de mogelijkheden die de digitale wereld biedt. Met zijn passie voor IT en technologie wil hij mensen enthousiasmeren en angst door onwetendheid wegnemen.

Al drie decennia lang helpt ESET mensen met het beschermen van hun digitale werelden. Van een klein, dynamisch bedrijf zijn ze uitgegroeid tot een wereldwijd merk met meer dan 110 miljoen gebruikers in 202 landen en gebieden. Veel dingen zijn veranderd, maar de kernaspiraties, filosofie en waarden zijn hetzelfde gebleven: het bijdragen aan een veiligere digitale wereld waar iedereen kan genieten van veilige technologie. Voor ESET Nederland betekend dit Nederland veiliger maken. Door middel van producten en diensten, maar ook met behulp van sociaal maatschappelijke initiatieven zoals het kennisplatform Online Veilig.

Niks missen van deze en komende uitzendingen? Abonneer je op ons YouTube kanaal en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen van de ICTWaarborg Live talkshow. Bekijk de vorige afleveringen terug via deze link.

Meer nieuws & blogs, januari 2021

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73