Volg ons op sociale media

De Brexit Impact Scan

Geplaatst op 4 januari 2021 om 10:55

Brexit-deal : Wat is de stand van zaken?

Levert u ICT of digitale diensten in het VK? Bewaart u data in het VK? Dan kan Brexit uw bedrijfsvoering beïnvloeden. Mogelijk veranderen regels rond privacy en vrijheid van diensten. Voor leveranciers van digitale diensten kunnen per 1 januari 2021 zaken veranderen. Vooral als u software aanbiedt of gebruikt van een bedrijf met een datahuishouding in het VK. Deze datastromen vallen dan namelijk niet meer onder de EU-wetgeving. Daarnaast sluit vanaf 31 december 2020 mogelijk ook de registratie van persoonsgegevens in het VK niet meer aan op EU-wetgeving.

Zorg dat Brexit uw bedrijf niet in de weg zit! Start de Brexit Impact Scan en check of u er klaar voor bent. De Scan is geüpdatet volgens het akkoord en wordt de komende tijd nog verder aangepast, als er meer bekend wordt over de precieze werking van het akkoord en wat dit voor u als ondernemer betekent. Aandachtspunten blijven : data van en naar het VK, digitale diensten in het VK en persoonsgegevens.

Uiteraard houden wij als brancheorganisatie de laatste ontwikkelingen in de gaten. Mocht er meer bekend worden of nieuwe informatie gepubliceerd worden, dan proberen wij u tijdig te informeren.

Meer nieuws & blogs, januari 2021

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73