Volg ons op sociale media

Dell Technologies in aflevering 6 van ICTWaarborg Live

Geplaatst op 18 januari 2021 om 13:15

Tafelgasten voor aflevering 6 bekend

In de nieuwe aflevering van ICTWaarborg Live praten we met Dell Technologies over de ontwikkelingen van de afgelopen periode, bespreken we nieuwe devices en het belang van duurzaamheid. Dit doen we samen met:

- Jaap van Oostendorp | Field Marketing Manager Client Solutions
Al 15 jaar werkzaam bij DELL Technologies in verschillende functies. Door de ervaring een materiedeskundige voor Dell Technologies Client Solutions, waarbij eindgebruikersproducten centraal staan en de verantwoordelijk voor een serviceportfolio. Met Jaap gaan we het hebben over de werkplek transformatie en wat de klant nu zoekt. Verder bespreken we de visie van Dell op de toekomst van de werkplek.

- Wouter van Breukelen | Field Marketing Manager Client Solutions
Met Wouter praten we over de relatie met partners. Hoe is deze op dit moment en hoe ziet deze er in de toekomst uit? Ook bespreken we de rol van partners en wat zij kunnen verwachten van Dell Technologies.

Ook bespreken we het thema duurzaamheid. Wat doet Dell op dit moment aan dit thema en waarom is het zo belangrijk voor de ICT-branche? Dit en nog veel meer zie je komende donderdag 21 januari om 16:00 uur!

Niks missen van deze en komende uitzendingen? Abonneer je op ons YouTube kanaal en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen van de ICTWaarborg Live talkshow. Bekijk de vorige afleveringen terug via deze link.

 

 

Meer nieuws & blogs, januari 2021

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73