Volg ons op sociale media

Gasten voor aflevering 4 bekend

Geplaatst op 5 januari 2021 om 14:30

ICTWaarborg ontvangt elke week nieuwe gasten.

In de vierde aflevering, tevens de eerste aflevering van het nieuwe jaar, spreken we aan tafel over ondernemerschap. Op de bank hebben we het over de transitie naar de cloud. Dit doen we samen met:

Jeroen te Wierik | Directeur en co-founder Azerty
De 'beste hardware webshop' volgens vakgenoten, nominaties van gebruikers en de 'Gouden Gazelle' van het Financieel Dagblad voor financiële prestaties. Azerty in Raalte heeft zich in 15 jaar op de kaart gezet met computers voor gamers. Wij gaan met Jeroen in gesprek over de groei van zijn bedrijf, waar ze nu staan en de toekomst. Maar bespreken ook de obstakels; wat doe je nu om te netwerken?

Maurice Nijhuis | Account Executive Workspace 365
Workspace 365 is een digitale werkplek die automatisch aanpast op jouw rol en omgeving: alle applicaties, informatie, intranet en communicatie. Lever een gepersonaliseerde werkplek voor de mensen die het belangrijke werk doen. Zorg dat zij op een eenvoudige manier kunnen focussen op hun primaire taken. Met Maurice ga ik praten over de transitie naar de cloud. Zitten er verschillen in qua landen met het uitrollen van online werkplekken? En hoe zit het met databeveiliging?

Bekijk de vorige afleveringen terug via deze linkAbonneer je op ons YouTube kanaal en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen van de ICTWaarborg Live talkshow. Wij presenteren snel nieuwe gasten, onderwerpen en nog veel meer..

Meer nieuws & blogs, januari 2021

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73