Volg ons op sociale media

Nu online: aflevering 4 van ICTWaarborg LIVE!

Geplaatst op 6 januari 2021 om 16:35

ICTWaarborg Live aflevering 4: #ondernemerschap & #thecloud. Allemaal te zien via ons YouTube kanaal. 

 

2021 beginnen we met een nieuwe uitzending van ICTWaarborg Live. Tijdens deze uitzending spreken we met Jeroen te Wierik van Azerty.nl, een bijzonder ondernemer, over het afgelopen jaar en de voornemens voor 2021. Ook het belang van de bedrijfscultuur komt naar voren. Op de bank hebben we een gesprek met Maurice Nijhuis van Workspace365 over de transitie naar de cloud, waarbij vooral de zorg, overheid en onderwijs een flinke verandering hebben meegemaakt.Bekijk de uitzending via deze link.

Elke week lanceren wij een nieuwe uitzending! Abonneer je op ons YouTube kanaal en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen van de ICTWaarborg Live talkshow. Wij presenteren snel nieuwe gasten, onderwerpen en nog veel meer.

Meer nieuws & blogs, januari 2021

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73