Volg ons op sociale media

Update informatie Brexit

Geplaatst op 12 januari 2021 om 17:15

Update 12 januari 2021 – De Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk zijn overeengekomen dat de doorgifte van persoonsgegevens naar het Verenigd Koninkrijk tot en met 30 april 2021 op dezelfde manier kan blijven plaatsvinden als voorheen, maar alleen als het Verenigd Koninkrijk de regels voor de bescherming van persoonsgegevens in de tussentijd niet verandert. Het is voor nu afwachten of de Europese Commissie voor 30 april 2021 een adequaatheidsbesluit voor het Verenigd Koninkrijk neemt. In de tussentijd raden wij u aan om te onderzoeken of er aanvullende maatregelen genomen kunnen worden om de veilige doorgifte van persoonsgegevens aan het Verenigd Koninkrijk te verzekeren indien de Europese Commissie voor het einde van 30 april 2021 nog geen adequaatheidsbesluit genomen heeft.  

Meer nieuws & blogs, januari 2021

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73