Volg ons op sociale media

Welkom Business Club Member Ducore

Geplaatst op 4 januari 2021 om 10:25

Ducore, de kracht van refurbished! Beste hardware in zijn klasse.

Ducore, onderdeel van Ducure groep, sluit zich per 1 januari 2021 aan als Business Club Member bij ICTWaarborg. Ducore is sinds 2001 een vaste waarde in de IT. Van een jong en dynamisch bedrijf in 2001 naar een gedegen en vaste speler in de IT nu. De product opvolging op het gebied van IT gaan razendsnel. Dankzij deze ontwikkeling is het nieuwste van het nieuwste binnen enkele maanden alweer achterhaald. Het meteen volledig afschrijven van deze “oude” apparatuur is zeker niet nodig. De apparatuur is nog van prima kwaliteit. Deze computers kunnen ergens anders juist erg goed gebruikt worden. Denk maar eens aan startende ondernemers, het onderwijs en het bedrijfsleven. Ducore koopt dit materiaal op en zorgt ervoor dat de gebruikte exemplaren de weg vinden naar hun volgende eigenaar.

Kostenbesparing ICT

Door de steeds toenemende kosten en veranderingen kan Ducore bijdragen aan een flinke kostenbesparing op uw IT. Alle producten zijn voorzien van Ducore garantie  waarmee u nog jaren vooruit kan. Door onze heldere werkwijze voorzien zij veel klanten van producten en diensten. Eén van de speerpunten is “naar elkaar luisteren”, want samen met u kunnen zij de IT veranderen. Door de hedendaagse circulaire IT zijn steeds meer bedrijven zich er van bewust dat we moeten gaan samenwerken en elkaar moeten versterken, door een goed IT beleid kunnen wij samen de circulaire IT aanpakken.
 
 Waarom Ducore
  • Al bijna 20 jaar een vaste speler in de circulaire IT markt
  • Duidelijke uitleg in wat zij voor u kunnen betekenen 

  • Alle producten zijn voorzien van de wettelijke garantie conform de Europese richtlijnen, uw IT volledig ontzorgd
  • Alle systemen zijn goedgekeurd door de software fabrikanten
  • Door de verkoop van alleen A-merken staan zij voor kwaliteit
  • Goede prijskwaliteitsverhouding (lage prijs met goede service)

  • Een echte no-nonsense aanpak 
  • Door onze duidelijk aanpak mochten wij al vele klanten van dienst zijn 
  • Een bedrijf of school voorzien van IT tegen een fractie van de nieuwwaarde, Ducore maakt het mogelijk.

Meer nieuws & blogs, januari 2021

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73