Volg ons op sociale media

Afsluiting seizoen 1 van ICTWaarborg Live

Geplaatst op 4 februari 2021 om 14:20

Aflevering 8 van ICTWaarborg Live kan je nu bekijken op ons YouTube kanaal.

Tijdens aflevering 8 bespreken we aan tafel actuele onderwerpen zoals de GGD lek en wet-en regelgeving met CEO van SLTN, Eugene Tuijnman. Ook komen er een aantal trends zoals 5G en robotisering voorbij. Op de bank gaan we in gesprek met Colette Zee, Algemeen directeur bij Stichting IT4Kids. Zij zamelen gebruikte en afgeschreven hardware in en schenken de waarde hiervan, namens de donateur, aan projecten van goede doelen die kinderen een sportkans geven.

We hebben alle aflevering van seizoen 1 voor je op een rijtje gezet. Kijk deze op elk gewenst tijdstip terug.

Vanaf volgende week donderdag 11 februari kan je naar ons nieuwe programma ICTWaarborg Talk kijken. Abonneer je gratis op ons YouTube kanaal. In aflevering 1 ''Over Marketing gesproken'' ontvangen wij Paul Hassels Mönning, oprichter van Dutchmarq en salesgerichte B2B strateeg. Tegenover hem zal Peter Vos plaatsnemen. Peter is Chief Marketing Officer bij Lemontree • masters in ICT.

Meer nieuws & blogs, februari 2021

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73