Volg ons op sociale media

ICTWaarborg Talk #1

Geplaatst op 18 februari 2021 om 15:20

ICTWaarborg presenteert ICTWaarborg Talk.

Onze community zet zich in op het inspireren, ondersteunen en het bij elkaar brengen van ondernemers. Zeker nu. In ICTWaarborg Talk zitten twee experts uit de branche tegenover elkaar. Ze beantwoorden stellingen en gaan in gesprek over ondernemerszaken. Een kort en snel programma wat lekker weg kijkt, maar waar je op een laagdrempelige manier wel iets van opsteekt!

Interessant om even te kijken, voor elke ict ondernemer of marketeer & als je meer wilt weten over de volgende marketingstellingen:

> In een tijd van pandemie kun je beter stoppen met Marketing
> Emotie van klanten positief beïnvloeden wordt steeds belangrijker voor zakelijk succes van ICT-bedrijven
> Marketing is belangrijker dan Sales
> Een goede ICT-oplossing verkoopt zichzelf

In ICTWaarborg Talk #1 "Over Marketing gesproken" ontvangen wij Peter Vos en Paul Hassels Mönning. Paul is oprichter van Dutchmarq. Als eigenaar van Dutchmarq helpt Paul graag ondernemers en commercieel directeuren van de internationale en middelgrote B2B bedrijven aan een gezondere pipeline en meer omzet.

 Chief Marketing Officer bij Lemontree • masters in ICT. De missie van Lemontree is “Uw succes mogelijk maken door geweldige ICT”. Dit doen ze door informatie- en communicatietechnologie toegankelijk, betrouwbaar, veilig en betaalbaar te maken met een geweldige gebruikerservaring en “first class” support.

De aflevering is vanaf nu te bekijken via ictwaarborg.tv. Abonneer op ons YouTube kanaal om op de hoogte te blijven van de laatste video's. 

 

Meer nieuws & blogs, februari 2021

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73