Volg ons op sociale media

Informatiesessie RI&E

Geplaatst op 9 februari 2021 om 13:35

Beschikt uw bedrijf over een risico inventarisatie en -evaluatie (RI&E), wist u dat het hebben van een RI&E wettelijk verplicht is? Uit een door ons uitgevoerd onderzoek blijkt dat het overgrote deel van ondernemers in de ICT-branche niet over een RI&E beschikken. Het niet hebben van een RI&E kan beboet worden met € 3.000,-. 

Tijdens deze informatiesessie leggen wij uit wat een RI&E is, waarom het belangrijk is om er een te hebben en informeren wij u over de risico's die u loopt zonder RI&E. Ook vertellen wij u over het voordeel van de erkenning van de RI&E bij het steunpunt en informeren wij u over de extra risico's rondom corona. Aanmelden voor deze informatiesessie is kosteloos. 

Programma 25 februari 2021

13:30 uur - 14:30 uur Masterclass

Locatie

Online vanaf uw eigen (thuis)werkplek!

Deze informatiesessie is gratis toegankelijk en is opgezet om u op de hoogte te brengen van de inhoud van de RI&E, waarom het noodzakelijk is en wat u dient te regelen. 

Gratis aanmelden kan via deze link: ictwaarborg.nl/evenementen/informatiesessie-ri-e/ 

Meer nieuws & blogs, februari 2021

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73