Volg ons op sociale media

Webinar: Zo maak je van jouw merk een betekenisvol merk

Geplaatst op 9 februari 2021 om 12:30

Alleen een merk dat raakt vanuit het hart geeft energie, maakt de wereld mooier en is zo echt van betekenis. In een wereld vol verandering is een betekenisvol merk van essentieel belang.

Hoe onderscheid jij jezelf van de concurrent? Hoe breng je eenvoudig jouw verhaal richting je potentiële en bestaande klanten en hoe zet je mensen aan tot het afnemen van jouw product en/of dienst? Het antwoord op deze vragen en meer geeft Jortijn Bijl (marketingstrateeg bij Toon) jou tijdens het webinar ‘Zo maak je van jouw merk een betekenisvol merk’.

In een uur neemt Jortijn je mee in de wereld van (online) marketing en geeft hij je concrete handvatten waar je mee aan de slag kunt om jouw bedrijf duurzaam te laten groeien.

Wanneer? 18 februari 2021
Tijdstip? 13:30 uur - 14:30 uur
Locatie? Eigen (thuis)werkplek

Meer informatie en gratis aanmelden kan via deze link: ictwaarborg.nl/evenementen/webinar-zo-maak-je-van-jouw-merk-een-betekenisvol-merk/  

Meer nieuws & blogs, februari 2021

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73