Volg ons op sociale media

De online ICTBingo was een groot succes

Geplaatst op 2 maart 2021 om 11:25

De belangstelling voor de bingo was bovenverwachting hoog. Één en al gezelligheid!

Vanaf half 4 druppelde alle deelnemers langzaam binnen, waarbij de live streaming ook direct begon. Deelnemers moesten vooraf online een bingokaart genereren. Bij iedere bingo werd het feestelijk gevierd en werd de naam kenbaar gemaakt aan de kijkers. Ook kon je een liedje aanvragen bij onze quizmaster Guus. 

Er waren mooie prijzen te winnen, met als hoofdprijs de video collaboration kit van Logitech. Nick van Kesteren ging hiermee van door. Ook feliciteren wij uiteraard de andere winnaar mets de gewonnen prijzen.

Het was een muzikaal virtueel feestje en een mooie afsluiting van de werkweek samen met de branche. Dank voor alle positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen.

Meer nieuws & blogs, maart 2021

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73