Volg ons op sociale media

Gratis webinar: Zo maak je van jezelf een online merk

Geplaatst op 1 maart 2021 om 13:50

Hoe kom je online in contact met je doelgroep, ventileer je kennis en zorg je ervoor dat klanten je kiezen voor je kunde en niet voor je prijs?

Na de succesvolle marketing webinar van donderdag 18 februari 2021 hebben we nog één gratis marketing sessie met Jortijn Bijl (marketingstrateeg bij Toon ) op de planning staan. Jortijn Bijl gaat dieper in op de combinatie merk en de persoon erachter. Hij vertelt jou hier alles over tijdens het webinar ‘Zo maak je van jezelf een online merk.

In een uur neemt Jortijn je mee in de wereld van social selling en online profilering. Niet omdat hij dé LinkedIn expert is van Nederland, maar wel omdat de methode die hij inzet heeft geresulteerd in een sterk online merk wat resulteert in herkenbaarheid en daarmee ook nieuwe en duurzame klantrelaties.

Wanneer? donderdag 4 maart
Hoelaat? vanaf 13.30
Kosten? Gratis voor iedereen werkzaam in de ICT-branche

Direct aanmelden kan hier: https://ictwaarborg.nl/evenementen/zo-maak-je-van-jouw-persoon-een-online-merk/

Meer nieuws & blogs, maart 2021

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73