Volg ons op sociale media

ICTWaarborg Talk #2 nu online!

Geplaatst op 2 maart 2021 om 11:00

' Over sales gesproken' tijdens aflevering 2 van ICTWaarborg Talk

Op donderdag 25 februari kwam de nieuwe aflevering online, waarin twee sales goeroes verschillende stellingen beantwoorden. De volgende vragen werden besproken:

Mathijs Ruigrok van Vainu & Thijs van Rosmalen van Webs | HubSpot CRM Platform Consultancy Partner zijn te gast in de studio.
Vainu's software en consultancy heeft al meer dan 2000 bedrijven geholpen beter en efficiënter te verkopen door middel van de integratie van bedrijfsinformatie in commerciële processen en systemen. Gekoppeld met je sales- en marketingplatformen identificeert Vainu de meest ideale klanten én de juiste manier om hen te benaderen.  Benieuwd hoe Vainu honderden partijen binnen de IT branche helpt en bedrijfsdata realtime in jouw systeem kan plaatsen? Laat je gegevens hier achter voor een gratis consult en leer over de mogelijkheden voor jouw team.

B2B-bedrijven staan niet langer aan de zijlijn. Ze hebben de digitale revolutie inmiddels omarmd. Maar volgens Webs is er nog steeds een wereld te winnen als het gaat om de uitdagingen en kansen waarmee bedrijven in deze nieuwe werkelijkheid te maken krijgen. Zij zetten zich dan ook in om klanten te helpen een leidende positie in te nemen met HubSpot. Ze zoeken uit waar de uitdaging ligt, optimaliseren en automatiseren interne processen, bouwen digitale expertise op en moderniseren de tech stack.

De aflevering is vanaf nu te bekijken via ictwaarborg.tv. Abonneer op ons YouTube kanaal om op de hoogte te blijven van de laatste video's.  

In ICTWaarborg Talk #1 "Over Marketing gesproken" ontvingen wij Peter Vos en Paul Hassels Mönning. 

Meer nieuws & blogs, maart 2021

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73