Volg ons op sociale media

ICTWaarborg Talk #3

Geplaatst op 4 maart 2021 om 11:50

ICTWaarborg Talk #3 "Over Personeel gesproken" - Welke experts zitten er op de stoel?

Wenda BolinkSenior Strategy Consultant bij PROOF en auteur van het boek ‘De employee journey’. Millennial. Optimist met een scherpe blik. Wil een bijdrage leveren aan de maatschappij en werkte daarom enkele jaren als consultant binnen de overheid. Daar besloot Wenda dat werk meer moet betekenen dan zekerheid. Namelijk: een experience die aansluit bij haar identiteit, purpose, wensen en behoeften. Dat wil ze ook mogelijk maken voor anderen. Daarom werkt Wenda sinds vier jaar bij PROOF. Als strategy consultant helpt zij organisaties bij het vertalen van hun ambities naar een awe-inspiring employee experience gedurende de gehele employee journey

Tom Bos: Algemeen directeur en medeoprichter van NCOI Online Academy. Een van de snelst groeiende online opleiders van Nederland. Tom werkt met een team gepassioneerde specialisten aan het maken van de beste online leermiddelen van Nederland.

Meer nieuws & blogs, maart 2021

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73