Volg ons op sociale media

Informatiesessie Algemene voorwaarden

Geplaatst op 29 maart 2021 om 08:55

Als brancheorganisatie zien wij het als onze plicht om bedrijven op gedateerde voorwaarden te wijzen, gedurende de jaren veranderen er zaken in jouw bedrijf en breid je misschien uit met producten en diensten. Ook zijn er wetswijzigingen. Leer alles over de Algemene voorwaarden tijdens informatiesessie.

Informatiesessie Algemene voorwaarden

Tijdens de informatiesessie zullen wij alle ins- en out’s van onze juridische documenten en in het bijzonder de Algemene voorwaarden delen. Wat is het belang van goede algemene voorwaarden, wat kan ik regelen in mijn algemene voorwaarden en wat moet ik doen als er een wetswijziging in werking treedt. 

Programma 8 en 12 april 2021

13:30 uur - 14:30 uur Masterclass

8 april is de informatiesessie toegankelijk voor niet-deelnemers

Niet-deelnemers van ICTWaarborg kunnen tijdens de informatiesessie Algemene voorwaarden kennismaken met onze dienstverlening. Via deze link kunt u zich gratis aanmelden.

12 april is de informatiesessie toegankelijk voor deelnemers

Deelnemers kunnen zich aanmelden voor de informatiesessie Algemene voorwaarden via deze link.

Meer nieuws & blogs, maart 2021

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73