Volg ons op sociale media

Maak kennis met onze nieuwe partner Waveland Legal & Dataveiligheid

Geplaatst op 1 maart 2021 om 09:05

Met het handige online portaal van Waveland implementeert u snel en gemakkelijk wetten en normen in uw organisatie. Bijvoorbeeld de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) of ISO 27001, de internationale norm voor informatiebeveiliging. Het Waveland kwaliteitsmanagementsysteem begeleidt uw organisatie tot aan de audit. En als u wilt, ondersteunen we u ook daarbij.

Werken met Waveland is eenvoudig: stap 1 

Bestel uw eigen Waveland kwaliteitsmanagementsysteem via onze webwinkel. U krijgt onmiddellijk toegang tot het online portaal en uw beleid, procedures en registraties staan meteen voor u klaar. Wij hebben de inhoud al voor u geschreven. 

U hoeft slechts de bijzonderheden in te vullen. Het kwaliteitsmanagementsysteem genereert vervolgens automatisch uw kwaliteitshandboek.

Waveland houdt uw kwaliteitsbeleid up-to-date: wijzigingen in wetten of normen worden automatisch verwerkt. Uiteraard ontvangt u daarvan bericht.

Beleid en procedures invoeren in uw organisatie: stap 2

Met het kwaliteitshandboek bij de hand implementeert u het beleid en de procedures in uw organisatie. Op uw eigen manier. U doet immers uw werk al jaren goed. Het Waveland kwaliteitsmanagementsysteem biedt overzicht en legt vast hoe u werkt. U hoeft alleen te doen wat in het kwaliteitsmanagementsysteem staat.

Continu ondersteuning: stap 3

Met het handige online vraag- en antwoordsysteem van Waveland hoeft u nooit lang te wachten op een reactie. Stel uw vraag en u krijgt kort en bondig antwoord. Heeft u iemand nodig die helpt bij het invoeren in uw organisatie? Onze adviseurs staan voor u klaar. 

Tijd voor leuke dingen

Altijd beschikbaar en overzichtelijk weergegeven: het Waveland kwaliteitsmanagementsysteem slaat alles voor u op. Hierdoor houdt u meer tijd voor uw werk en leuke dingen. Bovendien bespaart u geld. U hoeft per slot van rekening geen kwaliteitsmanager of praktijkmanager aan te nemen.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Bel 0299-796126 of mail naar info@waveland.nu, wij helpen u graag!

Meer nieuws & blogs, maart 2021

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73