Volg ons op sociale media

Grip op de leasekosten met AURiX

Geplaatst op 15 april 2021 om 09:50

Inkooporganisatie AURiX ondersteunt jou, als lid van ICTWaarborg bij het aanschaffen van jullie leaseauto’s. Door gebruik te maken van de inkoopkracht van AURiX krijgen ICTWaarborgleden de volgende voordelen

Met name de scherpe leasetarieven en betere inkoopcondities zijn al door enkele leden enthousiast ontvangen. Scherpe leasetarieven zijn het gevolg van het grote inkoopvolume dat AURiX vertegenwoordigd. Maar dat ook de inkoopcondities verbeterd zijn is echt het grote voordeel voor de leden van ICTWaarborg. Denk hierbij aan dezelfde meer- en minder kilometers, het hanteren van een matrix bij contract afwijkingen, geen boetes bij vervroegd inleveren en bij schades aan het eind van het contract wordt er alleen een Eigen Risico in rekening gebracht in plaats van het hele schade bedrag. Hierdoor krijg je pas echt grip op de kosten van de leaseauto’s.

Wil je weten of er bij jouw ook addertjes in de contracten zitten? Voor de eerste 10 aanmelders onder de leden van ICTWaarborg voeren we GRATIS een scan uit (normaal 899,-) op de leaseregeling en leasecontracten en sporen deze addertjes voor je op. Daarnaast geven we tips hoe jij ook meer grip krijg op de leasekosten.

Lees via deze link de casus van ICTWaarborg lid GROSC over zijn ervaring met AURiX.

Meer nieuws & blogs, april 2021

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73