Volg ons op sociale media

Volg onze Masterclass Personeelszaken

Geplaatst op 14 april 2021 om 09:45

Zijn uw personeelszaken AVG-proof? Weet u of uw werknemer een zakelijke telefoon voor privédoeleinden mag gebruiken? Is het toegestaan om tijdens werktijd social media te gebruiken? Dit en meer rondom leert u tijdens de  Masterclass Personeelszaken op 19 april. 

Als werkgever is het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van alle wet- en regelgeving en actuele ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht. Weet u wat uw rechten en plichten zijn en die van uw werknemer? Bij veel van onze deelnemers heerst hier namelijk nog onduidelijkheid over.

Bezoek onze Masterclass Personeelszaken, deel uw eigen zorgen/vragen en doe kennis op over dit onderwerp. Uiteraard is het ook mogelijk om een collega of meerdere personen binnen uw bedrijf aan te melden. Na het volgen van de Masterclass ontvangt u een certificaat van deelname. Wegens de huidige coronamaatregelen kunt u de Masterclass online volgen vanaf uw eigen (thuis)werkplek.

Aanmelden kan via deze link

Meer nieuws & blogs, april 2021

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73