Volg ons op sociale media

Exclusief voor ICTWaarborg deelnemers: Test ITscope 30 dagen gratis inclusief alle tools

Geplaatst op 5 mei 2021 om 10:40

Of je nu een systeemhuis, ICT-dienstverlener, distributeur of fabrikant bent, ITscope biedt een volledige scala aan ICT-businessmodellen. Van inkoop en verkoop tot managed services en dat allemaal op één platform. 

Je kunt ITscope inzetten als aanvulling op uw eProcurement-processen of gebruik het systeem als een allesomvattende oplossing voor al uw inkoop- en verkoopprocessen. Meer dan 7.800 resellers in Europa doen hun ICT-aankopen via ITscope  en dat is niet voor niets: ITscope heeft een ruim overzicht van alle grote leveranciers die actief zijn in de ICT-Branche, aangevuld met een duidelijk en concreet beschikbaarheidsoverzicht. 

Daarnaast bieden zij ook een aantal krachtige tools voor een optimale samenwerking in de verkoop- en inkoopprocessen. Hierbij kun je denken aan een online offertefunctie met geïntegreerde orderautomatisering en winkelwagenoptimalisatie. 

Dit is nog niet alles, door de krachtige API worden alle inkoopfuncties gekoppeld aan meer dan 60 EDI-systemen van meer dan 420 distributeurs.

Door de bovengenoemde punten is ITscope een essentiële tool voor iedereen die werkzaam is in de ICT-Branche. Exclusief voor de deelnemers van ICTWaarborg biedt ITscope een gratis proefperiode van 30 dagen. 

Maak gebruik alle tools en functies en bovenal er is betalingsinformatie of annulering nodig. 

Ontvang nu een gratis proefmaand of lees hier meer:

https://www.itscope.com/nl/gratis-testen?utm_source=ICTWaarborg&utm_medium=Newsletter-05-21&utm_campaign=Register

Meer nieuws & blogs, mei 2021

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73