Volg ons op sociale media

Grote risico’s in de mailboxen van jouw klant? Hier is het bewijs!

Geplaatst op 4 mei 2021 om 09:15

Als jij net als de meeste van onze partners bent, dan help jij waarschijnlijk jouw klanten door hen uit te leggen hoe goede (email) security eruit ziet. 

Met sales gesprekken, LinkedIn posts, emails…   

En het is fantastisch dat je dat doet. Zo groeit jouw business, terwijl organisaties beter bestand zijn tegen aanvallen van cyber criminelen. 

Maar er is een groot probleem… 

Het kost heel veel moeite, creativiteit en tijd om organisaties te overtuigen dat ze hun email beter moeten beveiligen op deze manier. Vaak lukt het zelfs niet eens. 

Best herkenbaar toch? 

Je bent in contact met een organisatie, hebt inmiddels 3 goede calls gehad over dat de traditionele oplossing voor email security niet meer voldoende is. Het leek of de organisatie het begreep en het snapte. Maar al je nette opvolging en geïnvesteerde tijd wordt spontaan beantwoord met lange stiltes. 

Dit is soms frustrerend genoeg om te willen opgeven… 

Maar wacht even — het kan ook anders. 

In plaats van al het overtuigingswerk in de calls met lange opvolgmails en veel geïnvesteerde tijd, hoe zou het zijn om organisaties sneller, makkelijker en beter te kunnen overtuigen van de noodzaak. Zou dat jou helpen? 

Hier is jouw antwoord: de vernieuwde Email Threat Scan. 

Hier zijn 3 goede redenen waarom deze nieuwe Email Threat Scan de beste manier is om organisaties te overtuigen van de noodzaak van een nieuwe email security oplossing: 

• Het is de snelste manier om het probleem aan de klant duidelijk te maken. Zodra de scan aanstaat, ziet de klant real-time welke risico’s er herkend worden in de mailboxen en van wie deze zijn.

• Het is meetbaar voor jou. Als je gebruikt maakt van jouw persoonlijke link, kun je zien wanneer jouw klant begint aan de scan en je kunt zien wanneer de klant klaar is en of er risico’s zijn gevonden. Hierdoor kun jij een beter gesprek voeren.

 Het is gratis. De scan is complete gratis en vrijblijvend. Bovendien kan deze moeiteloos omgezet worden in een gratis trial van Sentinel. De oplossing die het herkennen van de risico’s mogelijk maakt. 

Zoals je ziet zijn er een hoop voordelen aan het doen van de nieuwe Email Threat Scan bij jouw klanten. 

Klik hier om een persoonlijke link te maken voor jouw klanten 

Op jouw succes in 2021, 

Judah van Wees 
Field Marketing Manager, Barracuda 

PS. Maak je geen zorgen, wanneer je jouw persoonlijke link gebruikt, zullen we jouw klanten niet stalken. Deze tool is voor jou bedoeld, zodat jij jouw klant beter kunt helpen. Ook de data van jouw klant is veilig. 

Klik hier om een persoonlijke link te maken voor jouw klanten

Meer nieuws & blogs, mei 2021

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73