Volg ons op sociale media

ICT EK poule 2021!

Geplaatst op 1 juni 2021 om 11:20

Nog even en het hele land kleurt weer oranje! Als community laten wij dit niet zomaar voorbijgaan en spelen wij hierop in door het organiseren van de ICT EK Poule 2021!

Dat ICT’ers sportief zijn bewijzen ze ieder jaar opnieuw tijdens de ICT Cup voor Stichting ALS Nederland. Of het nu om verspringen, volleybal, lacrosse of boogschieten gaat, de ICT’er is een fanatieke sporter. Tijdens de ICT Cup wordt er ook gevoetbald en dit is voor de meeste deelnemers toch echt het populairste onderdeel.

Maar hoe staat het met de voetbalkennis binnen de ICT? Met het EK voor de deur organiseert ICTWaarborg de ICT EK Poule. Iedereen die werkzaam is binnen de ICT kan gratis meedoen.  

Het EK 2021 (EURO 2020) is een Europees voetbaltoernooi dat eens in de vier jaar gespeeld wordt. Er zullen 24 landen deelnemen aan de 51 wedstrijden van het EK voetbal voor mannen in 2021 waaronder de Johan Cruijff Arena in Amsterdam (Nederland). 

Als bedrijf kan je een eigen poule beginnen en speel je automatisch mee met de ICT Poule, waarbij je natuurlijk kans maakt op mooie prijzen! Het EK 2021 start op 11 juni om 21:00 uur in Rome.

Waarom meedoen?

 ICT-bedrijven kunnen zich aanmelden via deze link.

Meer nieuws & blogs, juni 2021

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73