Volg ons op sociale media

Aankondiging spreker Seminar aanbestedingen

Geplaatst op 13 augustus 2021 om 09:55

23 september organiseren wij het seminar Aanbestedingen. Van aanbesteding tot opdracht. Hoe gaat dit precies in zijn werk? Hoe doe ik mee aan aanbestedingen, wat zijn de spelregels en hoe zorg ik dat mijn plan wint? Antwoorden op deze vragen en meer krijgt u tijdens het seminar Aanbestedingen winnen met kennis.

De eerste spreker welke wij mogen aankondigen voor dit seminar is Arjan van Leest, eigenaar en oprichter van House of Tenders.

Arjan heeft in zijn leven zo’n 300 plannen geschreven, 400 gereviewd en zo’n 500 tendertrajecten begeleid. Hij deed zijn ervaring vanaf 2007 op in de hoog competitieve inframarkt. Later bracht hij zijn kennis naar andere branches en helpt sinds 2018 o.a. ICT-bedrijven met tenders winnen. 

Elke tender is anders maar iedere tender heeft ook veel overeenkomsten. Arjan vertelt jullie hoe je met zo weinig mogelijk inspanning tot een maximaal resultaat kan komen. Dit geldt voor iedere tender. Deze kennis is direct toepasbaar en zal jullie winkans vergroten.
 
Speciaal voor ICTWaarborg heeft Arjan zijn 7 best practices gebundeld. Hij vertelt je welke middelen je kan toepassen om de beoordelaars over de streep te trekken om voor jullie plan te kiezen.
 
Met dit seminar is meer winnen gegarandeerd.
 
Aanmelden voor het seminar kan via deze link: www.ictaanbestedingen.nl

Meer nieuws & blogs, augustus 2021

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73