Volg ons op sociale media

WerkenBij.FM | Podcasts & Platform voor Recruitment & Arbeidsmarktcommunicatie

Geplaatst op 20 augustus 2021 om 14:00

Aankondiging nieuwe voordeelpartner WerkenBij.FM

ICTWaarborg heeft een uitstekende reputatie die vanaf nu óók waardevol kan zijn voor uw recruitment én arbeidsmarktcommunicatie. 

Samen met WerkenBij.FM creëren wij een eigentijds recruitmentplatform; de ‘WERKENBIJ-MAP’. Dit is een landkaart waar op elk adres van een lid een markering komt te staan, die leidt naar de werkenbij-pagina, naar een leuke, introducerende podcast én naar alle social media. Op deze manier kan talent zich makkelijk oriënteren en bij u solliciteren. Zie www.werkenbij.fm

Het podcastplatform én de eerste podcast worden aangeboden met 50% korting. Luister naar deze korte, informatieve podcast door te klikken op podcastlink. Aanmelden en/of meer informatie kan via deze link.

Meer nieuws & blogs, augustus 2021

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73