Volg ons op sociale media

Wil jij samen met ons Nederland veiliger maken?

Geplaatst op 13 augustus 2021 om 09:15

ESET Nederland werkt met zo’n 65 collega’s dagelijks aan één missie: Nederland veiliger maken. Maar dit doen we zeker niet alleen! Door samen te werken met gedreven IT-partners kunnen we cybersecurity-expertise bereikbaar maken voor iedereen in Nederland, en consumenten en bedrijven online beschermen met toonaangevende, meerlaagse beveiligingsoplossingen en securitydiensten.

Ben jij een IT-partner die security serieus neemt? ESET Nederland heeft zich aangesloten als partner bij ICT Waarborg en denkt graag proactief met je mee over de volgende stap in jouw securitydienstverlening.

Consumenten en bedrijven in Nederland vertrouwen meer dan ooit op hun IT-partner om hun digitale risico’s te minimaliseren. Met security als integraal onderdeel van je dienstverlening kun je de klant op dit gebied ontzorgen en hen in staat stellen zich te richten op hun eigen core business. Als cybersecuritypartner kunnen wij je hierin ondersteunen en begeleiden met kennis, tools en support op zowel, technisch, sales- als marketingvlak. 

De basis is ons bekroonde cybersecurityplatform ESET PROTECT. IT-beveiliging moet solide, betrouwbaar, maar ook eenvoudig in gebruik zijn voor organisaties van klein tot groot. Als ESET-partner zijn de meest complete endpoint-beveiligingsoplossingen tegen ransomware, gerichte aanvallen en andere typen malware – met minimale systeembelasting – onderdeel van je portfolio voor klanten van elke bedrijfsgrootte.

Vervolgens bouwen we hierop samen verder door kennis uit te wisselen. De toegewijde lokale cybersecurityexperts van ESET Nederland staan in elke fase van het partnership aan je zijde met uitgebreide sales-, -marketing- en technische ondersteuning. Onderdeel hiervan is de ESET Academy, waarmee je kosteloos online je kennis rondom ESET en cybersecurity up-to-date kunt houden, maar ook onze Partner Success Managers en Solution Advisors, die met je mee kunnen denken over welk securityniveau past bij een specifieke klant. 

Bied jij security aan binnen een managed dienstverlening? Dankzij het uitgebreide en gebruiksvriendelijke MSP-programma beheer je alle klanten in één cloudconsole en schaal je wanneer nodig licenties op en af zonder tussenkomst van ESET. Daarnaast helpen we je ook graag in de groei naar het leveren van hoogwaardige securitydiensten.

Wil je meer weten? Kijk dan op www.eset.com/nl/zakelijk/partner of neem contact op met Ashley Schut via 06 - 11 14 45 69.

Meer nieuws & blogs, augustus 2021

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73