Volg ons op sociale media

BRN Brandbeveiliging Woerden

Geplaatst op 20 september 2021 om 14:55

BRN Brandbeveiliging is uw partner in Brandbeveiliging, de BHV organisatie en alles wat daarbij komt kijken.

Bhv-cursus

De Bhv-cursus verzorgen wij in samenwerking met ICT Waarborg en zal op de locatie in Montfoort plaatsvinden. Vanaf 9 personen kunnen wij de cursus ook op uw eigen locatie verzorgen. U kunt via onderstaand mailadres contact met ons opnemen, dan maken we een passende aanbieding voor uw bedrijf.

Blus- en BHV materialen

Bij BRN Brandbeveiliging kunt u uw blusmiddelen en BHV materialen aanschaffen. Wij houden ook uw veiligheidsmiddelen in topconditie, dit doen wij middels periodiek onderhoud. Onze gecertificeerde onderhoudsdeskundigen zorgen ervoor dat uw bedrijf altijd up-to-date is. Zo kunt u garant staan voor de veiligheid van uw medewerkers en bezoekers. Dat geeft rust.

Wij werken volgens de geldende richtlijnen en Nen-normen, zodat u er altijd zeker van kan zijn dat uw bedrijf aan de wet- en regelgeving voldoet. Tevens kunnen wij uw partner worden in BHV-middelen, te denken aan een veiligheidsscans, ontruimingsplan, portofoons, AED’s, zaklampen en verbandkoffers. Dit alles doen wij onder zeer scherpe prijzen en voorwaarden.

Tevens zorgen wij voor de jaarlijkse keuring van:

BRN Brandbeveiliging is Reob gecertificeerd en keurt alle voorkomende blusmiddelen volgens het CCV-keurmerk en daarbij geldende Nen-normen.

Mocht u vragen hebben over de BHV of blusmiddelen. Kunt u ons altijd bereiken op onderstaand mailadres. Wij nemen dan contact met u op.

Aanbieding!

Als U een BHV training heeft gevolgd bij ICT Waarborg, geven wij een korting van 10% op u eerste bestelling. 

Meer informatie? Mail ons op info@brnbrandbeveiliging.nl

Meer nieuws & blogs, september 2021

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73