Volg ons op sociale media

Eerste aflevering ICTWaarborg TV staat Live!

Geplaatst op 3 februari 2022 om 08:20

Het is zover! De eerste aflevering van ICTWaarborg Live van 2022 staat LIVE! 

In deze aflevering spreken we over intellectueel eigendomsrecht. Wat zijn de grootste valkuilen of misvattingen en waarom is het zo belangrijk om je IE-rechten goed te beschermen. Gasten zijn: Jos Klaus van Leeway Advocaten en Pramila Kramer van ICTWaarborg. 

Bekijk de aflevering via deze link.

Meer nieuws & blogs, februari 2022

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73