Volg ons op sociale media

Masterclass Juridisch: kom gratis kennismaken (30-01)

De Masterclass ‘Juridisch’ op 30 januari is het evenement waarbij u in slechts één middag volledig op de hoogte wordt gebracht van alle juridische zaken die belangrijk zijn voor uw onderneming. Wij bespreken welke impact veranderende wetgeving op uw bedrijf heeft en hoe u hier het beste mee om kunt gaan. Wij bespreken met u waar u zoal rekening mee dient te houden en geven u tips om risicovrij te ondernemen.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Deze Masterclass is ingezet om u te overtuigen van onze kennis, kunde en dienstverlening. 

Programma 

13:00 uur – 14:30 uur Masterclass
14:30 uur – 15:00 uur Netwerkpauze
15:00 uur – 16:00 uur Vervolg Masterclass
16:00 uur – 17:00 uur Netwerkborrel

Locatie

ICTWaarborg
Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

U kunt op onze locatie gratis parkeren. 

Kosten

De Masterclass Juridisch is eenmalig gratis te bezoeken voor niet-deelnemers van ICTWaarborg om kennis met ons te maken. Meer informatie? U kunt ons bereiken via 088 77300 73 of via info@ictwaarborg.nl

Aanmelden kan via deze link.

Het aantal plaatsen voor deze Masterclass is beperkt (max. 8 personen), wees er dus snel bij! Bij meerdere inschrijven zal er worden geloot. 

Meer informatie vindt u in ons extranet.

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73