Volg ons op sociale media

Masterclass Verwerkersovereenkomst & Aansprakelijkheid 28-01

Wij zien dat partijen klakkeloos een verwerkersovereenkomst sluiten zonder echt te weten wat er precies in staat. In deze masterclass leren wij jou alles over de verwerkersovereenkomst. Wanneer je een verwerkersovereenkomst moet sluiten, wat er in staat en hoe je hier in de dagelijkse praktijk mee om gaat. Het grootste struikelblok in het sluiten van een verwerkersovereenkomst is veelal de aansprakelijkheid. Wij zien veel varianten voorbij komen waarbij dikwijls heel bijzondere bepalingen worden opgenomen. Partijen wensen uitgebreide artikelen omtrent aansprakelijkheid op te nemen. Het liefst ziet men daar ook nog torenhoge boetes aan gekoppeld. Boetes van miljoenen euro’s zijn geen uitzondering. Soms gaat het zelfs nog verder: verwerkingsverantwoordelijken willen verwerkers opzadelen met een onbegrensde aansprakelijkheid. Kan dit zomaar? Wil jij weten hoe het in de AVG is geregeld? 

Programma 

Wij hebben deze Masterclass buiten de file’s om gepland voor u. Wij starten namelijk om 11:00 uur tot 14:00 uur. Tussendoor kunt u genieten van een heerlijke lunch. 

11.00 uur – 12:30 uur Masterclass
12:30 uur – 13:00 uur lunch
13:00 uur – 14:00 uur Vervolg Masterclass

Na het volgen van deze Masterclass ontvang u een certificaat. De Masterclasses van ICTWaarborg zijn enkel toegankelijk voor deelnemers van ICTWaarborg.

Locatie

ICTWaarborg
Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

U kunt op onze locatie gratis parkeren. 

Kosten

De kosten om deze Masterclass te volgen bedragen € 220,- excl. BTW per persoon. Bij meer dan 4 aanmeldingen voor een Masterclass (per persoon) ontvangt u korting en betaalt u € 180,- per Masterclass. De 2e aanmelding van uw bedrijf ontvangt 50% korting.

U ontvangt bij aanmelding aan deze Masterclass de betreffende factuur. Wij rekenen op uw komst. Restitutie bij afmelding is dan ook niet mogelijk.

Deze Masterclass heeft doorgang wanneer minimaal 4 deelnemers deel zullen nemen.

Meer informatie vindt u in ons extranet.

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73