Volg ons op sociale media

Masterclass Actualiteiten Arbeidsrecht 18-02

Het arbeidsrecht blijft volop in beweging. Zo heeft de Hoge Raad zich onlangs uitgelaten over het slapend dienstverband en is per 1 januari 2020 de Wet Arbeidsmarkt in Balans in werking getreden. Tijdens deze masterclass praten wij je bij over de actualiteiten in het arbeidsrecht. Onder meer zal aandacht worden besteed aan recente uitspraken en wetgeving.

Programma 

Wij hebben deze Masterclass buiten de file’s om gepland voor u. Wij starten namelijk om 11:00 uur tot 14:00 uur. Tussendoor kunt u genieten van een heerlijke lunch. 

11.00 uur – 12:30 uur Masterclass
12:30 uur – 13:00 uur lunch
13:00 uur – 14:00 uur Vervolg Masterclass

Na het volgen van deze Masterclass ontvang u een certificaat. De Masterclasses van ICTWaarborg zijn enkel toegankelijk voor deelnemers van ICTWaarborg.

Locatie

ICTWaarborg
Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

U kunt op onze locatie gratis parkeren. 

Kosten

De kosten om deze Masterclass te volgen bedragen € 220,- excl. BTW per persoon. Bij meer dan 4 aanmeldingen voor een Masterclass (per persoon) ontvangt u korting en betaalt u € 180,- per Masterclass. De 2e aanmelding van uw bedrijf ontvangt 50% korting.

U ontvangt bij aanmelding aan deze Masterclass de betreffende factuur. Wij rekenen op uw komst. Restitutie bij afmelding is dan ook niet mogelijk.

Deze Masterclass heeft doorgang wanneer minimaal 4 deelnemers deel zullen nemen.

 

Meer informatie vindt u in ons extranet.

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73