Volg ons op sociale media

Masterclass Ondernemen & Aansprakelijkheid 23-06

Ondernemen is risico’s nemen, maar ook risico’s overzien. Weet u welke risico’s u loopt en hoe u hiermee om moet gaan? En nog belangrijker, weet u hoe u de risico’s kunt beperken? Als ondernemer kunt u op diverse manieren met aansprakelijkheid worden geconfronteerd. U kunt iemand aansprakelijk willen stellen. Het kan ook zijn dat iemand u aansprakelijk stelt. De kernvraag is altijd: bent u wel of niet aansprakelijk? 

Het is als ondernemer belangrijk om te weten hoe aansprakelijkheid in de praktijk werkt. Tijdens deze masterclass krijgt u inzicht in de risico’s die u als zelfstandig ondernemer loopt op het gebied van aansprakelijkheid. U krijgt praktische handvatten en wij geven tips om aansprakelijkheid te beperken en bespreken hoe u kunt ingrijpen bij problemen. Tevens worden de verschillende rechtsvormen besproken en hoe het zit met eventuele schadeplichtigheid. Tijdens de masterclass is er voldoende ruimte om uw eigen zorgen / vragen ter sprake te brengen. 

Programma 

13:00 uur - 15:00 uur Masterclasses

In verband met corona zal er geen pauze plaatsvinden. 

De Masterclasses van ICTWaarborg zijn enkel toegankelijk voor deelnemers van ICTWaarborg.

Locatie

ICTWaarborg
Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

U kunt op onze locatie gratis parkeren. 
Tevens kan de 1,5 meter gewaarborgd worden op onze locatie.

Kosten

U ontvangt na het volgen van iedere Masterclass een certificaat van deelname. 
De kosten bedragen € 220,- excl. BTW per Masterclass per persoon.

U ontvangt bij aanmelding aan deze Masterclass de betreffende factuur. Wij rekenen op uw komst. Restitutie bij afmelding is dan ook niet mogelijk. Deze Masterclass heeft doorgang wanneer minimaal 4 deelnemers deel zullen nemen.

Aanmelden voor de Masterclasses kan via deze link of door telefonisch contact met ons op te nemen via 088 77 300 71 of via info@ictwaarborg.nl

Meer informatie vindt u in ons extranet.

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73