Volg ons op sociale media

Masterclass ICT-geschillen 25-08

ICT-geschillen zijn vaak complex en er spelen grote financiële belangen. Veel automatiseringsprojecten lopen niet zoals van te voren werd verwacht. Vaak is sprake van overschrijding van het budget of de afgesproken leveringstermijnen, of voldoet de geleverde software (en/of hardware) niet aan de overeengekomen specificaties.

Bij veel ICT-geschillen draait het uiteindelijk om de vraag wat partijen nu eigenlijk zijn overeengekomen. Veelal blijkt achteraf dat de specificaties niet duidelijk zijn of voor meerdere interpretaties vatbaar. Het is dus zeer belangrijk dat beide partijen voldoende aandacht schenken aan de specificaties: wat gaat er precies geleverd worden? Hoe wordt een overeenkomst nu juist gesloten en wellicht nog belangrijker, hoe wordt deze beëindigd zonder dat u allerlei boetes aan uw broek krijgt? Welke uitdagingen bieden ICT contracten, maar vooral ook welke mogelijkheden? Wat kunt u het best doen wanneer het spannend wordt, hoe lost u geschillen op voordat ze te groot worden en versterkt u tegelijk uw positie voor het geval dat er toch moet worden geprocedeerd?

Wij bespreken met u waar de meeste ICT-trajecten op stuk lopen, wat u moet doen om ICT-geschillen te voorkomen en welke afspraken niet in een ICT-contract mogen ontbreken. 

Programma 

Wij hebben deze Masterclass buiten de file’s om gepland voor u. Wij starten namelijk om 11:00 uur tot 14:00 uur. Tussendoor kunt u genieten van een heerlijke lunch. 

11.00 uur – 12:30 uur Masterclass
12:30 uur – 13:00 uur lunch
13:00 uur – 14:00 uur Vervolg Masterclass

Na het volgen van deze Masterclass ontvang u een certificaat. De Masterclasses van ICTWaarborg zijn enkel toegankelijk voor deelnemers van ICTWaarborg.

Locatie

ICTWaarborg
Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

U kunt op onze locatie gratis parkeren. 

Kosten

U ontvangt na het volgen van iedere Masterclass een certificaat van deelname. 
De kosten bedragen € 220,- excl. BTW per Masterclass per persoon. Dit bedrag is inclusief lunch, locatiekosten en lesmateriaal.

U ontvangt bij aanmelding aan deze Masterclass de betreffende factuur. Wij rekenen op uw komst. Restitutie bij afmelding is dan ook niet mogelijk. Deze Masterclass heeft doorgang wanneer minimaal 4 deelnemers deel zullen nemen.

Aanmelden voor de Masterclasses kan via deze link of door telefonisch contact met ons op te nemen via 088 77 300 71 of via info@ictwaarborg.nl

Meer informatie vindt u in ons extranet.

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73