Volg ons op sociale media

Netwerk Event: Beachvolleybal met aansluitend diner 19-08

ICTWaarborg Netwerk Events

Als brancheorganisatie zien en horen wij veel van wat er in onze branche gebeurt. Zo zien we dat samenwerking, netwerken en kennisdeling onmisbaar zijn om succesvol te zijn. Precies hiervoor hebben wij de ICTWaarborg Netwerk Events in het leven geroepen. 

Doel van deze events is om nieuwe mensen en bedrijven uit de branche te ontmoeten, kennis met hen te delen en uw netwerk te vergroten. Deze drie elementen (samenwerking, netwerken en kennisdeling) staan centraal tijdens de kleinschalige evenementen waarbij veel ruimte is voor persoonlijk contact.

Beachvolleybal is hot!

Het geweldige wereldkampioenschap beachvolleybal afgelopen jaar in Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en Apeldoorn heeft een boost gegeven aan de sport. Dit heeft ook zijn effect gehad op de breedtesport: het aantal spelers stijgt explosief evenals het aantal toernooien, beachvolleybalverenigingen en -accommodaties. Intussen zijn meer dan 40.000 sporters door het beachvolleybalvirus gegrepen. De sfeer, de uitstraling, de individualiteit en de vrijheid spreken veel mensen aan. 

Uiteraard is dit Netwerk Event geheel Corona-proof

Programma

Locatie

Down Under
Ravensewetering 1
3439 ZZ Nieuwegein

Aanmelden

Aanmelden voor dit Netwerk Event kan via deze link of door telefonisch contact met ons op te nemen via 088 77 300 73 of via info@ictwaarborg.nl

Voorwaarden

Meer informatie vindt u in ons extranet.

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73