Volg ons op sociale media

Netwerk evenement: Digitale kookworkshop

Netwerk event Kookworkshop 11 februari 2022

Als brancheorganisatie zien en horen wij veel van wat er in onze branche gebeurt. Zo zien we dat samenwerking, netwerken en kennisdeling onmisbaar zijn om succesvol te zijn. Precies hiervoor hebben wij de ICTWaarborg Netwerk Events in het leven geroepen. 

Doel van deze events is om nieuwe mensen en bedrijven uit de branche te ontmoeten, kennis met hen te delen en uw netwerk te vergroten. Deze drie elementen (samenwerking, netwerken en kennisdeling) staan centraal tijdens de kleinschalige evenementen waarbij veel ruimte is voor persoonlijk contact.

 

Digitale Kookworkshop 11 februari 2022

Tijdens de digitale kookworkshop leert een echte chef je de fijne kneepjes van het vak. Tijdens de livestream kan iedereen elkaar zien en is er voldoende tijd om bij de kletsen met branchegenoten en culinaire vragen te stellen aan onze chef. Om 16,30 uur start de livestream en ga je aan de slag met een verrassend recept. De ingrediënten heb je inmiddels al in huis, want deze sturen wij vooraf naar je toe. Uiteraard kunnen je huisgenoten ook meedoen, je maakt het gerecht namelijk voor 4 personen. 

Programma (globaal)

16:30 uur tot 18:00 uur Digitale kookworkshop

Kosten?

Het Evenement is gratis te bezoekers voor deelnemers van ICTWaarborg. Aanmelden kan tot 2 februari 2022.

Alle evenementen van ICTWaarborg zijn onder voorbehoud i.v.m. coronamaatregelen. Mocht het niet mogelijk zijn om elkaar fysiek te ontmoeten, zal het evenement online plaatsvinden of worden verschoven naar een nader moment. 

Voorwaarden

Meer informatie vindt u in ons extranet.

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73