Volg ons op sociale media

Netwerkevenement: Kookworkshop 10 februari

Als brancheorganisatie zien en horen wij veel van wat er in onze branche gebeurt. Zo zien we dat samenwerking, netwerken en kennisdeling onmisbaar zijn om succesvol te zijn. Precies hiervoor hebben wij de ICTWaarborg Netwerk Events in het leven geroepen. 

Doel van deze events is om nieuwe mensen en bedrijven uit de branche te ontmoeten, kennis met hen te delen en uw netwerk te vergroten. Deze drie elementen (samenwerking, netwerken en kennisdeling) staan centraal tijdens de kleinschalige evenementen waarbij veel ruimte is voor persoonlijk contact.

Kookworkshop

Tijdens de kookworkshop leert een echte kok je de fijne kneepjes van het vak. Je gaat altijd met verrassende recepten en culinaire inspiratie weer naar huis. Terwijl de één staat te snijden en de ander in een pan roert, ontstaan niet alleen de mooiste gerechten, maar leer je elkaar ook kennen vanuit een heel ander perspectief. 

Niks moet, alles mag 

Niet iedereen kan een keukenprins of –prinses zijn. Dus als je liever een wijntje drinkt aan het kookeiland in plaats van te bakken en braden, dan is dat prima. Uiteindelijk belanden wij met zijn allen aan tafel om te genieten van al het lekkers. Netwerkmogelijkheden zijn er tijdens dit event volop! 

Programma 10 februari

16:00 tot 16:30 uur: Ontvangst
16:30 tot 18:30 uur: Kookworkshop
18:30 tot 20:00 uur: Diner
20:00 tot 20:30 uur: Afsluiting 

Locatie

Het Nut
Voorstraat 42
4153 AM Beesd

De kookworkshop is gratis te bezoekers voor deelnemers van ICTWaarborg. 

Voorwaarden

Meer informatie vindt u in ons extranet.

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73