Volg ons op sociale media

Netwerk Evenement: Zeilen op het Markermeer

ICTWaarborg Netwerk Events

Als brancheorganisatie zien en horen wij veel van wat er in onze branche gebeurt. Zo zien we dat samenwerking, netwerken en kennisdeling onmisbaar zijn om succesvol te zijn. Precies hiervoor hebben wij de ICTWaarborg Netwerk Events in het leven geroepen. 

Doel van deze events is om nieuwe mensen en bedrijven uit de branche te ontmoeten, kennis met hen te delen en uw netwerk te vergroten. Deze drie elementen (samenwerking, netwerken en kennisdeling) staan centraal tijdens de kleinschalige evenementen waarbij veel ruimte is voor persoonlijk contact.

We steken van wal...

Op vrijdag 25 augustus vindt het ICTWaarborg Netwerk Event: Zeilen op het Markermeer plaats.  Het is een geweldige ervaring om te merken hoe een schip vooruit gaat wanneer de zeilen wind vangen. Zeilen met een klipper betekent een ontspannen zeilervaring met veel mogelijkheden om het onderlinge contact te versterken maar tegelijkertijd mag u de bemanning actief helpen met het besturen van deze grote schepen. 

We vertrekken vanuit de haven van het historische dorp Monnickendam en varen gelijk op het Markermeer. Wie wil mag actief aan de slag met het hijsen van de zeilen en ook het roer mag worden overgenomen. Met een beetje begeleiding stuurt u zelf het schip over het water! Uiteraard mag u ook gewoon ontspannen genieten van de omgeving. We sluiten de dag af met een lekkere BBQ. 

Het programma   

Voorwaarden

Meer informatie vindt u in ons extranet.

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73