Volg ons op sociale media

ICTRally

Rijd jij deze rally bomvol leuke en spectaculaire activiteiten als beste?

’s Morgens verzamelen de bestuurders en navigators zich in onze briefingruimte voor het eerste deel van deze spectaculaire route. Jij beslist op dat moment of je gaat rijden of gaat navigeren. Vervolgens kom je aan op de volgende locatie en ontvang je het tweede gedeelte van de route en stap je over in een bijzondere auto.

Na een tijdje is het alweer tijd voor een heerlijke lunch om even bij te komen. Daarna gaan we weer snel verder, op naar de volgende locatie vol spektakel. Onderweg zie je de mooiste dingen en verzamel je informatie om punten te verdienen. Tussendoor geniet je van bijzondere en spectaculaire activiteiten. Met als afsluiting de prijsuitreiking onder het genot van een heerlijk hapje & drankje.

15 september | 09:00 – 18:00 uur | omgeving Utrecht

 

Meer informatie vindt u in ons extranet.

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73