Volg ons op sociale media

Informatiesessie aansprakelijkheid onderneming

Als ICT-onderneming bedien je opdrachtgevers op basis van jouw kennis en ervaring en ben je trots op je werk. Toch kan het misgaan. 

Het blijft mensenwerk en mensen maken vergissingen onder de toegenomen tijdsdruk en de steeds complexere trajecten en opdrachten. Een kleine vergissing kan grote financiële gevolgen hebben voor opdrachtgevers met claims als gevolg. Zicht Adviseurs is al lange tijd kennis en voordeelpartner van ICTWaarborg op het gebied van verzekeringen. Graag delen wij onze kennis en ervaring met name op het gebied van aansprakelijkheid tijdens een online kennissessie.

Ter sprake komt onder andere:

Maar natuurlijk is er ook ruimte om je eigen vragen en/of zorgen ter sprake te brengen. 

Spreker

Kees Hoogenraad
Senior Zakelijk Risicoadviseur - Zicht adviseurs

Tijden en locatie

27 september - Online vanaf je eigen (thuis)werkplek
Van 16:00 tot 17:00 uur  

Aanmelden is geheel kosteloos. Middels het inschrijven voor deze sessie geeft u toestemming tot het delen van uw gegevens (bedrijfsnaam, naam, e-mailadres en telefoonnummer) met de deelnemende partner. 

Meer informatie vindt u in ons extranet.

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73